Вітаємо Вас в мальовничому місці на Тернопільщині! Комплекс відпочинку "МішиН-СіТі" - це запорука Вашого якісного відпочинку! Комплекс "МішиН-СіТі" межує з заповідником всеукраїнського значення урочищем Обіжево, на скелях можна побачити багато рідкісних степових рослин. За кількістю і концентрацією рідкісних і зникаючих представників рослинного світу - воно не має собі рівних в Тернопільській області.


Неподалік протікає річка Дністер,на берегах якої ви маєте можливість помилуватись Дністровським каньйоном, який також належить до заповідних місць України.

Відвідавши "МішиН-СіТі" в Добровлянах, Ви зможете скуштувати європейську та староукраїнську кухню, яку запропонують вам в ресторані на 250 посадочних місць, а також різні вишукані страви з мангалу в барі на 52 місця.

Зупинившись в нашому комплексі, Ви зможете відпочити в затишних номерах з чудовим видом на озеро, на якому красуються білі лебеді.

До ваших послуг:
  • 11 номерів люкс-двомісні 
  • 3 номери vip класу-двомісні 
  • 10 котеджів - чотирьохмісних
Комфортабельні номери оснащені кондиціонером, холодильником, супутниковим телебаченням, телефоном, балконом, міні-баром, безкоштовним WI-FI доступом.

Готель - це щось більше, ніж просто місце для выдпочинку, він багато в чому визначає спосіб життя на той час, поки триває подорож, доки гість проживає у готельному номері.

Готель "МішиН-СіТі" гарантує вам відпочинок з комфортом, з безпекою та європейським рівнем обслуговування, що зробить Ваше перебування на гостинній та багатій традиціями Тернопільщині незабутнім.